Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Amcart Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cutii pizza
05 lei
Brand
28, 30, 32, 43, 50, 60x40
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastră produce cutii pentru pizza din carton micro ondulat cu următoarele dimensiuni: 28x28 cm, 30x30 cm, 32x32 cm, 43x43 cm, 50x50 cm, 60x40 cm.
Cutiile pot fi produse din carton alb sau natur, kraft sau TFT în funcție de preferințele clientului.

Personalizarea se face cel mai frecvent prin imprimarea flexografică cu o culoare a siglei clientului și a celorlalte informații dorite. Se poate însă opta și pentru cutii nepersonalizate sau pentru personalizarea prin cașerare (lipirea pe carton a unei coli imprimate offset) pentru cei care doresc cutii mai speciale.

Modul de lucru este următorul: noi producem pe stoc cutii pentru a fi acoperite cererile clienților iar în ziua comenzii acestea sunt livrate din depozit la client.

Livrările se fac zilnic în Sibiu și localitățile apropiate, și săptămânal pe traseul Sibiu-Cluj Napoca.

Prețurile variază în funcție de tipul de carton ales, modul de personalizare și cantitatea comandată. Noi recomandăm clienților să facă comenzi mai rare și implicit mai mari (de ex. o dată pe lună sau la două săptămâni) deoarece în acest caz putem oferi un preț mai bun pentru cutii.

Exemplu de preț: pentru cutii 32x32 cm, nepersonalizate, natur (maro), comanda minimă 200 buc prețul este de 0,5 lei/buc. + TVA.
Din Gura in Gura